Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Κομπολόι με καφε χρυσόλιθο.

Κωδικός: C22
Κομπολόι με καφε χρυσόλιθο.      Πριν από περίπου 100 χρόνια, υαλουργοί από το νησί Μουράνο, κατασκεύασαν μία ποιότητα γυαλιού, που περιέχει στην μάζα του ρινίσματα χαλκού, έχει μία καφετί απόχρωση, και εμφανίζει τον ιριδισμό της αβεντουρίνης. Το γυαλί αυτό ονομάζεται χρυσόλιθος, και παραμένει ακόμα και σήμερα δημοφιλές.
Το κομπολοι αυτό είναι κατάλληλο για απαλο παίξιμο και χάνδρισμα. Τα χρυσά του στίγματα θα σας θυμίζουν σπίθες της φωτιάς και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.
Μήκος ( χωρίς την φούντα) 45 πόντοι.  21 χάντρες διαμέτρου 12 χιλιοστων.  Μήκος φούντας 6 πόντοι.
 Τιμή: €15,00  http://www.ostriajewels.com/products.asp?id=1164

Κομπολόι από μπεζ οψιδιανό.

Κομπολόι από μπεζ οψιδιανό.

Κωδικός: C67
Κομπολόι από μπεζ οψιδιανό. Ο οψιδιανός είναι ένα σκληρο ηφαιστειακο πέτρωμα που χρησιμοποίηθηκε στην αρχαιότητα για εργαλεία και όπλα κυνηγιου. Εδω τον βλέπουμε σε ενα επιβλητικο κομπολόι με κελαρυστο ήχο και δροσερή υφή. Κατάληλο για ήρεμο παίξιμο -χαιδευοντας τις χάντρες του θα αισθανθείτε μια γλυκια χαλάρωση χαιδευοντας την πλούσια χειροποιητη φουντα του. Μηκος 50 ποντοι - 19 χαντρες-διαμετρος χαντρας 11x13 χιλιοστα Mήκος φούντας 6 πόντοι.
Επάρκεια σε αποθέματα
Τιμή: €15,00  http://www.ostriajewels.com/products.asp?id=840

Κομπολόι με χαντρες απο στρογγυλο πορτοκαλι μηλοκοραλο

Κομπολόι με χαντρες απο στρογγυλο πορτοκαλι μηλοκοραλο

Κωδικός: C71
Κομπολόι  με χαντρες απο  στρογγυλο πορτοκαλι μηλοκοραλο Ενα κοματι με εκπληκτικους χρωματισμους καταλληλο και για χανδρισμα και για εντονο παιξιμο.
Μηκος 50 ποντοι  -23 χαντρες-διαμετρος χαντρας 12 χιλιοστα
Επάρκεια σε αποθέματα

Κομπολόι απο καφέ κέρατο νεροβούβαλου.

Κομπολόι απο καφέ κέρατο νεροβούβαλου.

Κωδικός: C8
Αυτό το κομπολόι δεν πρέπει να λείπει από καμμία συλλογή!!  Καφέ κέρατο  νεροβούβαλου τέλεια επεξεργασμένο σε σχήμα ιδανικό για κομπολόι με άψογη υφή και γλυκό κελαρυστό ήχο. Οταν το κρατήσετε στο χέρι σας θα καταλάβετε οτι μιλάμε για ενα κομπολόι κόσμημα!!
Μήκος ( χωρίς την φούντα)50 πόντοι.  19 χάντρες διαμέτρου 10χ15 χιλιοστων.  Μήκος φούντας 6 πόντοι.
 Τιμή: €20,00 http://www.ostriajewels.com/products.asp?id=1027